2a FIRA D’ENTITATS DE SANT JULIÀ DE VILATORTA I VILALLEONS

La plaça de Catalunya ha acollit aquest dissabte 27 de setembre, la segona edició de la Fira d'Entitats de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons. L'objectiu d'aquesta fira, que ha reunit 26 entitats del municipi, és facilitar un punt de trobada perquè les entitats puguin mostar, donar a conèixer i difondre la seva activitat. El teixit associatiu de Sant Julià de Vilatorta destaca per la seva gran varietat: cultural, tradicional, festiva, esportiva, social, cívica, emprenedora, juvenil i col•laboradora en projectes d'ajuda mútua...

Durant la jornada s’han realitzat diverses activitats organitzades per les mateixes entitats del poble: partits de bàsquet 3x3, taller d’iniciació al tennis, cursa infantil de muntanya, tallers de piano, violí, flauta travessera i saxo, cercavila de gegants, taller de manualitats, gimcana, taller de maquillatge, cantada conjunta de les Caramelles del Roser i la coral Cants i Rialles, un concert dels professors de música, etc.

Abaraka Bake ha participat a la Fira organitzant durant tot el dia una activitat de pintura d'un mural dedicat a l’Àfrica. I a les 7 de la tarda, com a fi de festa, petits i grans hem tornat a gaudir de la ja tradicional Xocolatada.

Moltes gràcies a tots per la vostra assistència a la Fira!