QUI SOM?


Abaraka Bake significa gràcies en Mandinga. Més enllà de la seva bonica sonoritat, Abaraka Bake, és una paraula que transmet agraïment cap a algú.

Agrair, correspondre amb gratitud, és el punt de partida d’aquest projecte. Som un grup de persones agraïdes amb Gàmbia perquè ens ha fet canviar la visió del món i de la vida. És per aquest motiu que volem iniciar un projecte de Cooperació amb Jali, un petit poble d’un petit país de l’Àfrica.

Un projecte ètic construït entre les dues cultures, entre els dos pobles, Jali i Sant Julià de Vilatorta i que parteixi del coneixement mutu, del respecte entre cultures i la responsabilitat personal. Un projecte dirigit a la transformació de les condicions estructurals pel desenvolupament de la dignitat i els drets humans.

De forma voluntària tenim la iniciativa de constituir una petita associació. Creiem en les persones i creiem en la força dels petits esforços quotidians per intentar portar a terme projectes realitzables, petits però molt necessaris, amb transparència i compromís.

Tot projecte parteix d’una emoció. Una emoció que és compartida i que la volem compartir. Donar les gràcies, Abaraka Bake, és el nostre punt de partida.

ADREÇA:
Carrer Núria nº12
08504 - Sant Julià de Vilatorta

ADREÇA ELECTRÒNICA:
abarakabake@gmail.com

NIF: G65266728

EMPRESES I ENTITATS COL·LABORADORES:

Difucor

La Crossandra