ABARAKA VOLUNTARIS: UN ALTRE ESTIU A JALI


Aquest estiu, com ja ha estat costum durant els últims anys, els habitants de Jali han rebut la visita de nombrosos voluntaris, que han col·laborat en impulsar els projectes que Abaraka Bake desenvolupa al poble, dirigits a millorar la formació i l'autosuficiencia dels seus habitants.

Us fem cinc cèntims de les principals activitats que hi han realitzat...

CENTRE MULTIFUNCIONAL
Els voluntaris del Cau de Campdevànol, el director i els alumnes de l’escola aràbiga van aprofitar l’estada per millorar el mobiliari de les aules de l’escola aràbiga. L’aportació d’Abaraka Bake va permetre disposar del material necessari per construir 9 Taules, 9 Bancs i 4 Estanteries.

El voluntaris, conjuntament amb joves del poble, van plantar més arbres fruiters a l’hort del Centre Multifuncional: 7 Mangos, 9 Tarongers, 50 Cashew trees, que s'afegeixen als que ja s’havien plantat prèviament a l’escola Aràbiga: 5 Cashew trees, 10 Tarongers i 10 Plataners.

Els Voluntaris també van fer entrega de material escolar al Centre: llibretes, colors, bolígrafs, llibres d’anglès....

TAILORING CENTER.
Aprofitant que l’activitat formativa de costura ha disminuit durant el període d’estiu, els voluntaris han pintat l'interior del Tailoring Centre i s'ha remodelat algun espai per poder-hi fer millor les activitats.Durant l’estiu, un nou projecte s'ha iniciat a les instal·lacions del Tailoring Center. Les dones del poble han après a fabricar pastlles de sabó, que posteriorment seran comercialititzades en mercats locals.


Moltes gràcies a tots el voluntaris per les vostres aportacions!