CLASSES, BÀTIKS, BANY AL RIU... LES PRÀCTIQUES DELS ETUDIANTS DE LA UVic - UCC

 Les pràctiques de la Lídia i la Xia, esudiants d'educació social de la UVic - UCC, continuen a Jali mentre que l'Ot, estudiant de magisteri, ja ha tornat. La setmana passada van tenir la visita d'en Joan Arumí, professor de la UVic - UCC, que va poder comprovar la bona feina i la gran experiència que estan vivint.

L'Ot ha realitzat les pràctiques principament a l'escola de Jali. Ha realitzat sessions de diferent àrees i s'ha fet ben conegut entre els nens i adolescents de Jali entrenant amb l'equip de futbol del poble. La Lídia i la Xia han realitzat classes d'anglès a nens i dones del poble, han conviscut amb les dones del poble en el projecte de costura i han realitzat bàtiks i sabó. Esperem que acabin de gaudir de les dues setmanes que els resten d'estada en el poble.

Tots tres han tingut temps de viure el ritme tranquil del poble, de patir la intensa calor que hi fa el migdia, menjar molta arròs i conviure amb una munió de nens i nenes que sempre els envolten. I quan han tingut molta calor han anat al riu a banyar-se. Ot, Lia i i Xia, molt bona feina, esperem que sigui una experiència que recordeu sempre més.