MUNTATGE DEL NOU POU A L'ESCOLA PÚBLICA

 Abaraka Bake ha col·laborat amb la instal·lació d'un nou pou a l'escola pública de Jali. Com es pot veure en les imatges s'ha millorat el pou i s'ha muntat una bomba que funciona amb energia solar i que farà pujar l'aigua cap a la font de l'escola. Feia un temps que la font estava espatllada i era un inconvenient important per l'hort de l'escola que gestionen els propis alumnes. Per portar a terme aquest projecte hi ha col·laborat l'associació Mikofilós de Santa Eulàlia de Riuprimer. Moltes gràcies i esperem que vagi molt bé!




ÈXIT DE TAMBORS PER GÀMBIA

 El passat dissabte 27 de novembre UniSo.cat va organitzar una trobada de formació per a facilitadors de percussió. A la tarda els facilitadors participants van dinamitzar un cercle de percussió al Saló Catalunya obert a tot el poble. Hi va participar gent de totes les edats, grans i petits van agafar tot tipus d'instrument i van seguir el ritme que marcaven els dinamitzadors. Una hora i mitja de molt de ritme i molt bon ambient. Els beneficis de la venda del berenar aniran destinats a l'Associació Abaraka Bake. Durant la sessió es podia visualitzar un vídeo amb imatges de Jali elaborat per la Glòria, voluntària de l'associació.

Gràcies per l'èxit de l'esdeveniment especialment a UniSo.cat i a l'Ajuntament de Sant Julià.





TAMBORS PER GÀMBIA

 El proper 27 de novembre UniSo.cat organitza un cercle de percussió obert a tothom al Saló Catalunya de St. Julià de Vilatorta Els diners recaptats del berenar aniran destinats a Abaraka Bake pels projectes que tenim a Jali. Moltes gràcies i us esperem a tots.


VOLUNTARIS I AGRAÏMENTS

De mica en mica van tornant els voluntaris a Jali. El passat mes d'octubre hi va ser en Josep a qui volem donar les gràcies per la feina que va fer a Jali. Properament hi anirà la Berta, la Glòria i l'Ot per fer tasques de supervisió dels projectes i activitats educatives. Aprofitem aquest apartat donar les gràcies al casal d’estiu Mikofilós de Santa Eulàlia de Riuprimer que va recaptar diners per projectes a Jali.


BAFODAY SAMATEH I SALIEU DARBOE NOUS INTEGRANTS DE L'ASSOCIACIÓ

En Bafoday Samateh i en Salieu Darboe formen part des d'aquest any de l'associació. En Bafoday portarà els temes de gestió i resoldrà assumptes burocràtics de l'associació. Per altra banda en Salieu estarà a Jali i resoldrà els problemes del dia a dia. A la foto podeu veure una reunió virtual de la junta de St. Julià amb en Bafoday. Benvinguts a Abaraka Bake! 
 


PROJECTE DELS UNIFORMES A LES ESCOLES


Hem arrencat el projecte de la confecció d’uniformes escolars pels nens i nenes de Jali. El projecte pretén que el sastre del poble i algunes dones confeccionin els uniformes escolars i així les famílies no hagin d’anar a la capital a comprar-los ja que els hi resulten més cars. El preu que surten els uniformes per les famílies és d'entre 300 i 350 dàlassis. La intenció és que amb els diners obtinguts es puguin comprar més teles per fer més uniformes.