1ª FIRA D'ENTITATS A SANT JULIÀ DE VILATORTA I VILALLEONS



La plaça de Catalunya acollirà aquest proper dissabte, dia 28, la primera Fira d’Entitats de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, un certamen dedicat a la promoció de l’associacionisme i el voluntariat.

L’objectiu d’aquesta fira, que en aquesta edició reunirà 26 entitats del municipi, és facilitar un punt de trobada perquè les entitats puguin mostar, donar a conèixer i difondre la seva activitat. El teixit associatiu de Sant Julià de Vilatorta destaca per la seva gran varietat: cultural, tradicional, festiva, esportiva, social, cívica, emprenedora, juvenil i col·laboradora en projectes d’ajuda mútua...

Al llarg de la jornada la fira comptarà amb les diverses activitats proposades per les mateixes entitats: taller per aprendre a portar els gegants, cercavila de gegants, partits de bàsquet, taller de nocions bàsiques per aprendre a ballar sardanes, taller de teatre, taller de labors, cursa de muntanya per a nens, xocolatada, tallers pràctics de marcadors de cant ocellaire, partits de 3x3 i futbolei.

Abaraka Bake proposa l’activitat compra’m i canvia’m de lloc. Hi haurà un palet de paquets d’arròs que la gent podrà comprar al preu simbòlic d’1€. 

1a Fira d’Entitats de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons.
Plaça de Catalunya.
Horari: de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a les 8 de la tarda.