MÚSICA, MÀGIA I AIGUA

L’aigua és màgica. L’aigua és música agradable. L’aigua era lluny de l’escola aràbiga. Els nens i nenes, els professors i el director de l’escola els feia il·lusió poder tenir un hort, regar-lo i cultivar verdures. Amb l’hort podrien produir i finançar noves obres a l’escola.


Des de Sant Julià no sabíem com fer arribar aigua a l’escola: Per què no fem un pou? I si els hi assequem el pou del poble?... Abaraka Bake no té diners per fer un pou! Què hi diuen ells? Què farien ells? En Saikou, el nostre representant a Jali, va aconseguir que el Departament d’Aigua de Gàmbia ens donés permís per deixar fer una connexió del pou principal del poble fins a l’escola. L’alcalde de Jali també hi estava d’acord.






En Pep i la Marta, dos voluntaris d’Abaraka Bake, van anar a Jali i van poder supervisar i ajudar a portar l’aigua fins a l’escola. El poble va ser una festa quan va veure sortir l’aigua de l’aixeta. A més, en Pep i la Marta van poder fer altres feines, com arreglar el terra i les finestres de les classes de l’escola o vetllar per la resta de projectes que tenim iniciats a Jali.






Per celebrar que l’aigua és màgica ho farem amb música i màgia. El proper dissabte 30 d’abril a les 19:30 al Saló Catalunya, de Sant Julià de Vilatorta, hi haurà corals, música tradicional Catalana, Gambiana, un mag que ens farà passar una bona estona i d’altres sorpreses. La Lídia, se’ns ha ofert per organitzar l’espectacle i així ajudar-nos a finançar els projectes. Animeu-vos a venir que l’entrada serà molt però que molt barata. Amb molt poc aquí fem molt a Jali!