"CABARET DE CIRC" OMPLE EL SALÓ CATALUNYA.

El Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta es va omplir ahir per veure l'espectacle "Cabaret de Circ", destinat a recollir fons per finançar l'enviament a Jali (Gàmbia) d'un tractor de segona mà que l'Associació Abaraka Bake ha comprat amb l'objectiu de millorar i facilitar el cultiu dels camps de cereals del poble.

Des del més petits als més grans van gaudir de l'espectacle on 9 artistes ens van fer viatjar a través de les més sorprenents i divertides escenes del món del circ.

Moltes gràcies a tots els artistes que van fer possible aquest magnífic espectacle! 

I a tot el públic, per ser-hi i per les aportacions al projecte!
ELS 7 ESTUDIANTS DE LA UVIC-UCC JA SÓN A JALISet estudiants de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC (4 del grau de psicologia, 2 de CAFE i 1 d'Educació Social) fan una estada entre els mesos de gener i febrer a Jali.

Els estudiants visitaran la Universitat de Gàmbia, el Ministeri d'Educació i diferents projectes a la capital del país, Banjul, per després desplaçar-se a Jali on faran pràctiques en diverses escoles de la regió.

Els objectius de les pràctiques són conèixer i participar en el sistema educatiu gambià, implicar-se en projectes comunitaris del poble de Jali i conviure i adaptar-se a una nova cultura. Les pràctiques es realitzen en el marc del conveni entre la UVic-UCC i la nostra associació.

ABARAKA BAKE COL·LABORA EN L'ESPECTACLE "CABARET DE CIRC"

El proper dissabte 3 de febrer a les 18.00, Abaraka Bake col·labora en la organització de l'espectacle "Cabaret de Circ" que tindrà lloc al Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta.

Un espectacle familiar on més de 7 artistes ens faran viatjar a través de les més sorprenents i divertides escenes del món del circ.

L'espectacle serà obert a tothom i els fons recollits durant la sessió, a través de taquilla inversa, seran destinats a finançar l'enviament a Jali (Gàmbia) d'un tractor de segona mà que l'Associació properament adquirirá amb l'objectiu de millorar i facilitar el cultiu dels camps de cereals del poble.

Us hi esperem a tots!EL PROJECTE DE LA COSTURA SEGUEIX ENDAVANT.

El projecte de la costura segueix endavant. Les màquines de cosir del centre multifuncional segueixen estant plenament actives. Com ja us informàvem fa unes setmanes, durant els dos mesos d'estiu en Fode ha fet un curs de formació de costura a diferents estudiants de l'escola aràbica.

I ja en tenim el resultat. Adjuntem fotos amb la roba elaborada durant aquests dos mesos, destacant els uniformes escolars que el mateixos alumnes s'han fet.
L'EXPOSICIÓ "LLIGAMS DE TERRISSA" ARRIBA A LA UNIVERSITAT DE VIC

L'exposició "Lligams de terrissa", que ja ha estat present a les dues darreres edicions de la Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta, es desplaça a Vic. Des del 12 de setembre al 6 d'octubre es podrà visitar a la Universitat de Vic, a l'espai Josep Vernis de l'Edifici B del Campus Miramarges.


FESTA MAJOR DE SANT JULIÀ

Un any més, arriba l'estiu, la calor i la Festa Major de Sant Julià.

Abaraka Bake, seguint amb la ja habitual activitat que durant els darrers anys ha dut a terme dins el marc de la Festa Major i que preten enllaçar la cultura d'altres indrets, expresada a través de la música i la cuina, amb el nostre entorn local, el passat dilluns 17 de juliol, va organitzar l'activitat "Cercle de percussions, tès i galetes del Món".

L'activitat va ser tot un èxit...Petits i grans van poder participar d'una tarda rítmica, tocant instruments de percussió diversos amb les seves propies mans i, per agafar forces, degustar les boníssimes galetes i begudes elaborades a l'estil de diferents pobles africans.

NOU CURS DE FORMACIÓ AL CENTRE MULTIFUNCIONAL


Durant les darreres setmanes els alumnes de l'escola aràbiga han fet un curs de costura al centre multifuncional. Segur que ben aviat seran uns excel·lents sastres!