AJUDA PER L'AMIE

Fa un temps una família de Jali ens demana ajuda constantment. Tenen una filla, l'Amie, amb moltes limitacions per problemes cardíacs, fins al punt que només pot estar enllitada. Els informes mèdics confirmen que a Gàmbia no es pot tractar ni operar.

Per aquest motiu, estem buscant una associació o algú a títol individual que ens pugui ajudar a portar l'Amie a Catalunya per poder ser operada del cor... Qualsevol contacte, idea, ajuda,... seran benvinguts!


Abaraka Bake! / Moltes gràcies!

LA PAULA, L'ARIADNA I LA NÚRIA ACABEN LES PRÀCTIQUES A JALI AMB UN LIP-DUB

Tres estudiants d'Educació Social de la Universitat de Vic, la Paula, l'Ariadna i la Núria, han estat dos mesos a Jali fent pràctiques.

Com a cloenda i resum de la seva estada, han fet aquest video, que dóna una ràpida visió del poble i de la vida a les escoles:

https://m.youtube.com/watch?v=P9CoDDDzjl8

Moltes gràcies per aquest "meravellós regal" i per la dedicació durant aquests 2 mesos de pràctiques.

Abaraka Bake!

LA PREMSA DE VIC FA RESSÓ DE L'ENVIAMENT DEL TRACTOR A JALI

La premsa local de Vic ha fet ressó del projecte del Tractor de l'Associació Abaraka Bake.

Durant aquest mes de març, tant la revista Estrip com el setmanari EL 9 NOU han publicat la notícia de l'enviament del tractor a Jali.Feu-hi un cop d'ull!

EL TRACTOR JA HA ARRIBAT A JALI

El llarg viatge ha arribat al seu destí finai.

Ha estat un llarg camí, que ha transcorregut des del poble de Fonz (Aragó, Osca) fins a Jali, amb parades a Vic, Barcelona i Banjul.

L'ultima etapa tampoc va ser fàcil. Una setmana a Banjul, cap aquí i cap allà, negociant i negociant, llargues esperes i molta calor... Finalment en Backs i en Kebba van aconseguir descarregar el contenidor.
I finalment, el dijous 14 de març, el tractor va emprendre el seu darrer trajecte fins a Jali, on tot el poble l'estava esperant amb molta il·lusió...


Una excel·lent rebuda i primera prova superada...tant pel tractor com pel remolc!

10 anys demanant un tractor! Tot és possible si es fa amb ganes, esforç i dedicació!

Gràcies a tots els que heu ajudat a fer-ho possible.

La gent de Jali n'està molt agraïda.

ABARAKA BAKE!

MÉS VISITES A JALI

L'Ignasi i en Tomás, aprofitant la visita que han fet aquest mes de març a a Jali, han fet una donació de 2 olles i 15 plates a l'escola de Jali.Moltes gràcies!

TRES ESTUDIANTS DE LA UVic -UCC A JALI

En el marc del conveni amb la UVic-UCC, tres estudiants del grau d'Educació social estan realitzant les seves pràctiques a les escoles de Jali.

L'objectiu de les pràctiques de les tres estudiants és conèixer la cultura i l'educació de Gàmbia i implicar-se en els projectes i activitats que es realitzen en el poble.

De ben segur que serà una molt bona experiència.

EL TRACTOR MARXA CAP A JALI

Finalment, després de mes d'un any d'intentar-ho, el tractor ha marxat cap a Jali.

El dilluns 4 de febrer es va carregar en un contenidor marítim que va marxar en vaixell cap a Gàmbia el dissabte 9 de febrer.

En el contenidor, a més del tractor, s'hi va carregar un remolc (d'uns 4 metres de llargada) i una llauradora.

S'espera que el vaixell arribi a Banjul el 10 de març i que llavors es pugi portar el tractor i el remolc cap a Jali.

Aquest projecte és prioritari per l'associació ja que esperem i desitgem que faciliti i millori la vida dels Jalinques i, en particular, de les dones del poble.

Des d'aquest blog volem agrair a totes les persones que ens han ajudat a fer possible el projecte: a qui ens va donar un cop de mà per aconseguir el tractor, a qui ens va ajudar a arreglar-lo, a qui ens va ajudar a carregar-lo, a qui ens va fer tràmits per poder-lo enviar...

A tots i a totes moltes gràcies!