ABARAKA BAKE IMPULSA UN PROJECTE SOLIDAR DEL C.B. FEMENÍ OSONA A GÀMBIA

Aquest estiu començarem un nou projecte conjuntament amb el Club Bàsquet Femení Osona. Un projecte en el qual cinc entrenadors i entrenadores del club compartiran coneixements, s'endinsaran en la cultura Gambiana i viuran experiències a través del bàsquet en diversos clubs i escoles de bàsquet de Gàmbia. 

Des d'Abaraka Bake realitzarem una formació als entrenadors i entrenadores amb els objectius de preparar el viatge, conèixer la cultura Gambiana i rebre unes primeres lliçons de Mandinga. El projecte té la col·laboració de l'FCBQ a través del programa BQSolidari.

Foto d'un dels clubs que visitaran els entrenadors i entrenadores del C.B. Femení Osona, de la ciutat de Soma.
Durant el mes de gener, van rebre la visita d'estudiAnts de la UVic-UCC.

En el següent enllaç podeu ampliar informació a través de la notícia que ha publicat la Federació Catalana de Bàsquet, que també col·labora en el projecte a través del seu probrama BQ Solidari.

CONSTRUCCIÓ D'UN DIPÒSIT D'AIGUA A L'ESCOLA ARÀBIGA

A demanda del director i els nens de l'escola aràbiga i gràcies a una donació, s'ha construït un dipòsit d'aigua que permetrà als nens i nenes regar amb més comoditat.

 


Els estudiants de la UVic -UCC en pràctiques a Jali s'han cuidat de la seva gestió i construcció.

Moltes gràcies!

ESTUDIANTS DE LA UVIC-UCC DE PRÀCTIQUES A GÀMBIA AMB ABARAKA BAKE

Set estudiants de la Universitat de Vic estan de pràctiques a Gàmbia en el marc del conveni de pràctiques que Abaraka Bake té amb la UVic -UCC. 

Un dels estudiants, en Jordi que estudia Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE), està de pràctiques a Serekunda amb l'equip de futbol i líder de la lliga Gambiana el Gamtel F.C. 


Els altres sis estudiants s'estan a Jali i fan pràctiques a l'escola pública de Jali, a l'escola aràbiga de Jali, a l'institut de Keneba i al centre multifuncional de Jali.


Els hi desitgem una bona estada i que gaudeixin d'aquesta gran experiencia.

Abaraka Bake!

ASSAMBLEA GENERAL DE SOCIS 2020

L’Assemblea General de socis la realitzarem el proper dijous 5 de març de 2020 a les 21:00 a la sala d’entitats del pavelló municipal d’esports de Sant Julià de Vilatorta.

L'ordre del dia serà el següent:
1- Projectes i activitats de l’any 2019.
2- Informe de l’estat de comptes de l’Associació.
3- Planificació de les activitats i projectes per l’any 2020.
4- Precs i preguntes.
Us hi esperem a tots!