FIRA DEL TUPI

L'Associació Abaraka Bake estarà present els dies 25 i 26 de maig a la 5a Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta, dedicada a la ceràmica.

Com cada any, a la parada d'Abaraka Bake hi podreu veure i comprar mostres d'artesania gambiana.

Per a més informació sobre les activitats de la Fira, podeu enllaçar amb la web de l'Ajuntament de Sant Julià




Us hi esperem!

VISITA A JALI

Entre els dies 8 i 15 del mes de maig es van desplaçar a Jali dos membres de la junta d'Abaraka Bake. L’Ignasi i en Joan van estar-se quatre dies a Jali i, entre altres tasques, van poder viure el bon ambient de les dones treballant en el projecte de costura, van veure com es responsabilitzaven els nens i les nenes de regar l’hort de l’escola i es van interessar per les propostes que feien els Jalinkes. La valoració de la visita és molt positiva i representa una bona empenta per seguir endavant amb els projectes.

A les fotos es pot veure a l'Ignasi visitant l'hort de l'escola aràbiga, les dones del curs de costura amb en Saikou i en Joan amb vestits i camises confeccionades per elles mateixes i l'estampa de l'etiqueta d'Abaraka Bake en un dels vestits.




ABARAKA BAKE PARTICIPA A LA TROBADA DE MUNICIPIS CATALANS, ONG I COL·LECTIUS D'ORIGEN GAMBIÀ RESIDENTS A CATALUNYA

L'associació Abaraka Bake va ser present el passat dissabte 20 d’abril a Blanes a la trobada entre municipis catalans, ONG i associacions de col·lectius d’origen gambià residents a Catalunya. La trobada, que va comptar amb un centenar de participants, va ser organitzada pel Fons Català i per la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i l’ACCD.