ABARAKA BAKE A LA FIRA DE LA COOPERACIÓ DE LA DIADA DE SANT JORDI

Abaraka Bake ha participat durant la diada de Sant Jordi d'enguany a la Fira de la Cooperació organitzada per l'Ajuntament de Vic, juntament amb altres entitats. Tot i que Sant Jordi és el dia de les roses i els llibres, per acabar d'endolcir la diada, vàrem oferir unes galetes elaborades especialment per aquesta festa, amb un disseny molt imaginatiu...No cal dir que estaven  boníssimes. Aquí en teniu unes fotos....



SANT JORDI 2013

El dimarts 23 d'abril , diada de Sant Jordi, Abaraka Bake participarà de la festa amb una paradeta de galetes, situada al carrer Manlleu de Vic. Hi estarem tot el dia, a partir de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

Us hi esperem!







PROJECTE DE COSTURA A JALI

La Mabinta, la Buntunda, la Sirreh i la Binta són quatre de les nou noies que han iniciat el projecte de costura a Jali. Les noies van a treballar a l’hort pel matí i, per la tarda, amb un professor i durant cinc dies a la setmana de 15:00 a 19:00, aprenen a cosir. L’Associació va comprar tres màquines de cosir i roba per tal que s’iniciïn en aquest nou ofici. Esperem que les noies n’aprenguin, els agradi i els motivi per acabar elaborant els seus propis productes i, si arriba el cas, poder-los vendre. Des de l’Associació vetllarem pel projecte i a veure si, ben aviat, podem veure mocadors, tovallons o vestits fets per les noies.